Sabina Kethelz

Sabina Kethelz

Direktør & Grundlægger

Mail: sabina@cipconsultinggroup.com
Tlf: +45 42726697

Sabina er en autentisk og indlevende relationsbygger, der formår at få de bedste fælles forretningsmuligheder på plads på tværs af virksomheder og deres interessenter. Sabina har skabt solide salgsresultater for flere start-ups og for nye kommercielle aktiviteter ved at etablere salgskanaler gennem relevante økosystemer og klynger.

Lisbeth Olrik

Lisbeth Olrik

Partner og Medstifter

Mail: lisbeth@cipconsultinggroup.com
Tlf: +45 29175333

Lisbeth har mange års erfaring med forretningsudvikling og forandringsledelse, og er specialiseret i krydsfeltet herimellem. Lisbeth spotter hurtigt de strategiske fremtidige forretningsmuligheder din virksomhed har, og hvilke styrker du og dine medarbejdere har, samt hvordan I udvikler jeres kultur og mindset så nyttigt som muligt ift. jeres forretning.

Birthe Krabek

Birthe Krabek

Partner og Medstifter

Mail: birthe@cipconsultinggroup.com
Tlf: +45 22264106

Birthe har en fortid som skoleleder og står bag etableringen af to friskoler på Fyn, hvilket giver god ballast til at arbejde med forandring og læring i virksomheder. Birthe har samtidig en stor passion for grøn udvikling, og har de seneste år arbejdet som selvstændig i Kuppi for at udbrede bæredygtighedskoncepter. Birthe er specialiseret i optimering af bæredygtigheden i værdikæder og i at skabe nye forretningsmuligheder gennem grønne tiltag.

Rasa Pamedytyte

Rasa Pamedytyte

Business Partner, Design

Rasa har virksomheden rasapa, og er tilknyttet Designskolen. Rasa lytter empatisk og tålmodigt til jeres fortælling og behov, og kan skabe jeres brand og identitet gennem hendes designs og animationer, så det indrammer netop essensen af jer.

Daniel Vest Stenkjær

Daniel Vest Stenkjær

Management Konsulent

Daniel er tilknyttet studiet “Operations and Innovation Management” ved Aalborg Universitet i København, hvor han specialiserer sig i, hvordan etablerede virksomheder bedst muligt organiserer sig for konstant at kunne være opmærksomme på nye forretningsmuligheder – og hvordan man bedst muligt implementerer nye forretningsmuligheder i sin organisation.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os, så vi kan tale nærmere om, hvordan vi kan udvikle netop din organisation.

C.I.P.  samler det mest kompetente team til at løse den specifikke opgave. Vi kortlægger sammen opgaven, og sammensætter de kompetencer, erfaringer, sprog, nationaliteter osv., som der er brug for til at løse din opgave på bedst mulig vis.

C.I.P.s ledelse hjælper dig videre ift. at allokere de rette kompetencer til de rette opgaver gennem vores internationale netværk af konsulenter.